Most Daring Prices

 Models Hummer

MEV HUMMER HX

Het ontwerp van de Mini HummerTM werd in elk detail bestudeerd , van het traditionele HummerTM rooster, de gepersonaliseerde wielen zowel als de gestyleerde deurbodems, stoelen en vloermatten. Alle componenten zijn ontworpen om in harmonie te zijn : koffer, deurscharnieren , kader van het windscherm , LED-verlichting , luxe interieur.   Technische specificaties Opties Info
Technische kwaliteit   De MEVTM HummerTM werd vervaardigd met de hoogste marktstandaard, we hadden niet alleen aandacht voor esthetiek , maar ook voor het mechanische gedeelte dat men niet ziet. Uitgerust met een licht en stevig chassis, maakt de Mini HummerTM ook gebruik van geavanceerde elektronica en componenten gefabriceert uit zeer resistente mechanische onderdelen. De HXTM en HX-TTM worden geassembleerd volgens de strengste Amerikaanse en Europese normen.
Veiligheid boven alles   LED-lampen worden gebruikt voor de koplampen , side verlichting, knipperlichten, rem en achteruitlichten. In tegenstelling tot andere kleine auto's in zijn klasse , zijn de MEVTM HummersTM uitgerust met progressieve trommelremmen achteraan en hydraulische schijfremmen voorraan voor een maximale remkracht.  
HXTM en HX-TTM prestaties   In tegenstelling met de traditionele systemen die over een 48 V voeding beschikken maken de MEVTM HummersTM gebruik van een 72 V batterij die een brushless DC- motor met hoog rendement aanstuurt hetgeen een indrukwekkend koppel oplevert tot volle snelheid. Dankzij de ingebouwde Delta - QTM multiregionale lader , biedt het AC systeem betere prestaties en een rijbereik van 50 tot 120km per lading(afhankelijk van de batterij) . De instelbare ophanging en de semi - onafhankelijke achterwielophanging zijn vervaardigd volgens de standaard automobiel normen en zorgen voor een zowel sportief als comfortabel rijden.

MEV HUMMER HX-T

MEV HUMMER HX-T Limo